Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg
Home

Inschrijven

/
Inschrijven

Inschrijven | Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Wilt u ook patiënt worden bij Tandartspraktijk Hoefstraat? Welkom! Door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen meldt u zich aan in onze frisse en moderne tandartspraktijk! Schrijft u zich alleen in voor tanden bleken of MRA-therapie? Dan kunt u dit aangeven bij ‘reden van inschrijving’ op het inschrijfformulier. Een eventueel slaaponderzoek mag u versturen naar: info@tandartspraktijkhoefstraat.nl.

Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer: 013 208 3380.

Bij deze online inschrijving worden uw gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd en als strikt vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens zijn van belang voor de vorming van uw patiëntendossier en voor de correspondentie met uw zorgverzekeraar. Wilt u meerdere personen of gezinsleden inschrijven? Dan mag u voor iedere persoon een apart inschrijfformulier invullen. Indien u persoonlijke wensen of opmerkingen heeft, dan is er ruimte in het onderstaande inschrijfformulier om deze kenbaar maken.

Na online inschrijving neemt ons team contact met u op om een eerste afspraak oftewel intake in te plannen. Let op! Dit kan, afhankelijk van de drukte, tot enkele weken duren.