Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg
Home

Team

/
Team

Team | Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Hieronder kunt u kennismaken met het deskundige team van Tandartspraktijk Hoefstraat. Al onze medewerkers beschikken over een Nederlands diploma en spreken goed Nederlands. Verder zijn alle bij ons werkzame tandartsen ingeschreven in het BIG-register. Omdat het tandheelkundig vakgebied altijd in beweging is volgt het team van Tandartspraktijk Hoefstraat voortdurend bij- en nascholing. Om kwaliteit, optimale vakkennis en deskundigheid te garanderen voldoen onze medewerkers aan de registratienormen van het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en zijn lid van de tandheelkundige beroepsvereniging KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

Josselien Bouw

Tandarts

Josselien is in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen is ze in verschillende praktijken werkzaam geweest ze werkt reeds 7 jaar als tandarts aan de Hoefstraat in Tilburg. Aldaar behandelde ze veel patiënten met angst voor de tandarts. Sinds 2019 is ze als ervaren kracht eigenaar van Tandartspraktijk Hoefstraat. ‘Ik werk graag in een ontspannen en ongedwongen sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn’

Josselien Bouw - Tandarts

Raymond Heijthuijsen

Tandarts en NVTS snurk/apneu specialist

Ray(mond) Heijthuijsen is in 2012 als tandarts afgestudeerd aan het ACTA. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in snurkklachten en slaapapneu. Als geaccrediteerde NVTS-specialist wordt hij erkend door de zorgverzekeraars. ‘Tandheelkunde is een prachtig vak, maar het contact met de mensen geeft ons vak pas écht kleur!’

Tandarts Raymond Heijthuijsen

Marlotte Pijnenburg

Tandarts
Ontwerp zonder titel

Inge Smeenk

Tandarts

Inge is in 2019 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Zij schreef haar masterthesis aan het Karolinska Institute in Zweden tijdens een internationale uitwisseling.

Ray met kerstmuts

Nikki van der Corput

Mondhygiëniste

Nikki is in 2016 afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding en via stages heeft ze ruime ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen en ouderen. Momenteel specialiseert ze zich in complexe tandvleesbehandelingen. ‘Een gezond lichaam begint bij een gezonde mond, en daar wil ik u graag bij helpen’.

Nikki van der Corput - Mondhygiëniste

Dafne van Wylick

Mondhygiëniste

Dafne heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de HAN Hogeschool in Nijmegen. Als moderne mondhygiëniste kan Dafne ook gaatjes in tanden en kiezen behandelen. Werken met kinderen vindt ze erg leuk.

Valerie van Roosmalen - (Paro-) Preventie-assistente

Valerie van Roosmalen

(Paro-) Preventie-assistente

Valerie heeft haar opleiding tot preventie-assistente gevolgd in Tilburg en heeft haar propedeuse Mondzorgkunde behaald in Nijmegen. Zij reinigt uw gebit en geeft voorlichting en instructie over gebitsverzorging. Om gaatjes bij kinderen te voorkomen verzorgt zij ons ‘gewoon-gaaf‘ programma. ‘Graag werk ik met u samen aan een gezond en mooi gebit. Voorkomen is altijd beter dan genezen’.

Valerie van Roosmalen - (Paro-) Preventie-assistente

Nikki van Groenedaal

Mondhygiëniste

Nikki heeft Mondzorgkunde gestudeerd bij Hogeschool Inholland aan het ACTA in Amsterdam. Ze was al tandartsassistente maar besloot om verder te studeren. Als moderne mondhygiëniste kan Nikki ook gaatjes in tanden en kiezen behandelen.

Ontwerp zonder titel (48)

Maud Ceelaert

Balie / Tandartsassistente

Ervaren kracht Maud is vaak achter de balie te vinden. Zij plant afspraken en beantwoordt de telefoon. Ook assisteert ze onze tandartsen aan de stoel. Maud zorgt als geen ander dat mensen zich thuis voelen in onze tandartspraktijk! ‘U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Hoefstraat!’

Maud Ceelaert - (Balie-) Assistente

Tjitske van Wijk

Balie / Tandartsassistente

Ervaren kracht Tjitske is regelmatig achter de balie te vinden. Zij plant afspraken en beantwoordt de telefoon. Ook assisteert ze onze tandartsen aan de stoel. Tjitske zorgt als geen ander dat mensen zich thuis voelen in onze tandartspraktijk! ‘U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Hoefstraat!’

Ontwerp zonder titel (2)

Vanessa Duppen

Klinisch prothese technicus

Vanessa is onze klinisch prothese technicus. Dat is een tandtechnicus die in opdracht van een tandarts kunstgebitten, frameprothesen en meer maakt. Vanessa volgt haar vader Peter Duppen op, die reeds jaren aan de Hoefstraat werkte. ‘Iedere patiënt heeft recht op een goed functionerend (kunst-)gebit'

Onbende medewerker

Linda Kon- van der Wielen

(Paro-) Preventie-assistente

Als paro-preventie assistente werkt Linda nauw samen met onze mondhygiëniste. Als ervaren kracht voert ze zelfstandig behandelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen en het geven van mondhygiëne instructies. Ook kan Linda vullingen maken, verdoven en gebitsafdrukken nemen. ‘Werken in de tandheelkunde is mijn passie’.

Linda Kon- van der Wielen - (Paro-) Preventie-assistente

Nicole van Bladel

Balie / Tandartsassistente

Na jarenlang te hebben gewerkt als zelfstandig orthodontie assistente is Nicole nu werkzaam als tandartsassistente bij Tandartspraktijk Hoefstraat. 'Een positieve uitstraling stelt mensen op hun gemak'.

12