Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg
Home

Tanden bleken

/
Tanden bleken

Professioneel & veilig tanden bleken

Wanneer u niet geheel tevreden bent over de kleur van uw tanden, kies dan voor wittere tanden door te bleken bij Tandartspraktijk Hoefstraat in Tilburg. Wij bleken uw tanden professioneel & veilig. Daarom vindt de behandeling plaats onder supervisie van een tandarts.

Voor witte tanden kunt bij ons professioneel bleken met op maat gemaakte/individuele bleekmallen en bleekgel. Deze methode is veilig en geeft een optimaal resultaat. Als tandarts bleken wij met gerenommeerde merken als Philips Zoom en Opalescence. Uw tanden en tandvlees moeten wel voldoende gezond zijn om veilig te kunnen bleken. Ook moet de tandarts rekening houden met eventuele kronen en/of vullingen in uw gebit. Deze bleken namelijk niet mee en behouden hun oorspronkelijk kleur terwijl u ‘eigen tanden’ wel steeds witter worden. Dat kan dus tot ongewenst kleurverschil leiden. Als er teveel kleurverschil onstaat dan zijn verdere behandelingen soms wenselijk. De tandarts kan u hiermee verder helpen.

Hoe vaak en hoe lang u moet bleken om tot het gewenste resultaat te komen verschilt per persoon. Meestal is dit 1 à 2 weken: dit wordt in overleg met u bepaald. Een complete bleekbehandeling voor een frisse witte lach kost bij Tandartspraktijk Hoefstraat slechts 249,99 euro. Deze behandeling is inclusief:

  • Maatwerk bleekmallen (boven- & onderkaak)
  • 4 Spuitjes bleekgel (voor ca. 2 weken)
  • 2 Consulten in de tandartspraktijk
  • Bewaarbakje voor de bleekmallen 
  • Kleurenstaaltje om de voortgang te volgen

 

Heeft u al bleekmallen en wilt u de bleekbehandeling herhalen of verder voorzetten? Dan bieden wij bleekgel aan voor een prijs van 12,50 euro per (los) spuitje.

Interesse? Neem contact op met Tandartspraktijk Hoefstraat.

Philips Zoom voor tanden bleken
Philips Zoom voor tanden bleken
Tandartspraktijk Hoefstraat | Opalescence