Tandartspraktijk Hoefstraat in Tilburg
Home

Contact

/
Contact

Contact & Openingstijden | Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg

Gezondheidscentrum Padua ligt aan de Hoefstraat in het stadsdeel Oud-Noord in Tilburg. Dat is nabij het centrum van de stad. Hier is naast: prikpost Diagnovum, de huisartsen Cals & Brouwer, consultatiebureau GGD Hart voor Brabant, de verloskundigen van Fam geboortezorg en Fysiotherapie Quirijnstok ook Tandartspraktijk Hoefstraat gevestigd. De tandartspraktijk is per trap of lift bereikbaar op de eerste verdieping. Daar staat ons team 5 dagen per week voor u klaar. Zo kunnen we u zo goed als mogelijk van dienst zijn. Als extra service is Tandartspraktijk Hoefstraat ook ‘s avonds geopend. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond is de praktijk namelijk geopend tot 21:00!

Verder is de locatie van de tandartspraktijk goed bereikbaar voor iedereen. Dus ook voor mindervaliden. Er is een ruime parkeerplaats (tarief: 1,- euro /uur vanaf 1 juni 2022) aanwezig voor de ingang van zorgcentrum Padua. Hier vindt u tevens meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicapten parkeerkaart. Gratis parkeren is mogelijk nét buiten de Ringbaan-Oost. Wanneer u bijvoorbeeld gratis in de Everard van Reijdstraat parkeert (nabij bloemenwinkel ‘t Laar), dan loopt u in zo’n 4 minuten (350 meter) naar Tandartspraktijk Hoefstraat via de Goorstraat. 

Hieronder vind u onze contactgegevens, onze ruime openingstijden en de route naar de praktijk. Ook met het openbaar vervoer is Tandartspraktijk Hoefstraat uitstekend bereikbaar. Op bushalte ‘Tilburg Hoefstraat’ stopt namelijk buslijn 6 van Bravo/Arriva. Deze halte ligt pal vóór de ingang van gezondheidscentrum Padua.,

Contact

Tandartspraktijk Hoefstraat
Hoefstraat 197-1 (Eerste Verdieping)
5014 NK Tilburg – Centrum / Oud-Noord (zie kaart)
Telefoon: (013) 208 33 80
info@tandartspraktijkhoefstraat.nl

Spoed

Klik hier voor spoed buiten de opningstijden.

Route OV

Bravo Buslijn 6
Centraal Station ⇔ Noord Heikant
Bushalte ‘Hoefstraat Tilburg’

Plan uw bezoek met de 9292OV Reisplanner