Tandartspraktijk Hoefstraat | Tilburg
Home

Voor de kids: tandenfee vertelt!

/
/
Voor de kids: tandenfee vertelt!

Besta ik? Natuurlijk! Mijn ‘sprookje’ en ik bestaan zelfs al sinds +/- het jaar 1900. Mijn werkgebied is vooral Europa en Amerika. Net als Sint en Piet doe ik mijn werk het liefste terwijl je mij niet ziet.

In Italië en Frankrijk is mijn collega de tandenmuis actief. Die verzamelt ook melktandjes in ruil voor een zakcentje of een cadeautje. Meestal kom ik voor het eerst bij je op bezoek rond je 6e verjaardag want dan begin je ongeveer met het wisselen van je melktandjes! En vanaf dan ben ik druk, want het wisselen duurt tot +/- 12 jaar!

Die wiebelende tandjes zijn soms een last, daarom vind ik een kleine beloning zeker gepast!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Geschreven door

Meer nieuwsberichten...

Afbouwen met de tut of speen doen we al vanaf één! Met één jaar ben je al een grote jongen...
Besta ik? Natuurlijk! Mijn ‘sprookje’ en ik bestaan zelfs al sinds +/- het jaar 1900. Mijn werkgebied is vooral Europa...
Sinterklaas is in het land, de kerstman is onderweg… en 2022 is alweer bijna voorbij. Dus is het ook weer tijd...
Hoe krijg ik een frissere adem? Bacteriën maken stofjes die voor een slechte adem kunnen zorgen. Vooral als er (te)...
Elektrisch poetsen
Het doel van tandenpoetsen is het verwijderen van etensresten en bacteriën in je mond. Als bacteriën groeien dan vormen ze...
Tandenborstel
Poets 2 keer per dag je tanden. Goed tandenpoetsen duurt minimaal 2 minuten. Daarnaast is het erg belangrijk om dagelijks...